Hipokratova prisega (audio igra)

NI RES, DA ZA V TEH DNEH NE MORETE NIKAMOR!

Če vi ne morete obiskati naših vznemirljivih iger – lahko pridejo igre k vam!
Najglobljo, edinstveno interaktivno igro »Sensperience« smo priredili tako, da jo zdaj lahko preko aplikacije »zoom« odigrate skupaj, čeprav je vsak v svoji sobi.

Sensperience® je edinstvena, inovativna »immersive« (ne)gledališka igra, ki jo z vašimi odločitvami v celoti usmerjate vi.

Kako poteka?

Online različica poteka preko Zoom aplikacije – vsak igralec se poveže s svoje naprave. Namestite se v naljubši fotelj, nadenit slušalke in si pokrijte oči.

V namišljenem svetu, ki vas bo prevzel in oživel v vaši glavi boste s pomočjo opisov in glasovnega vodenja vašega gamemastra videli, slišali zvoke, zavonjali vonjave, občutili dotike. Lahko boste uporabljali predmete, ki jih boste našli in se spuščali v intenzivne interakcije z dramskimi igralci, ki jih boste srečali na vaši misiji.

Vsaka igra je povsem eskluzivno doživetje, je od vaših odločitev bo odvisno, kako se bo igra razvijala naprej. Tu ni šifer, kod ali napačnih odločitev! Med seboj se boste lahko posvetovali in odločali. Kot da bi v gledališču igrali samo za vas in z vami v vlogi režiserja!

Igra HIPOKRATOVA PRISEGA

Svetovna katastrofa kataklizmičnih razsežnosti (ne, ni korona virus!) je popolnoma spremenila svet. Vrednote ne štejejo več, zdaj gre zgolj za preživetje. Zgodi se lahko karkoli. Vi ste tisti, ki boste odločali, kaj boste storili, ni več pravih ali napačnih odločitev – vaša naloga je samo preživeti!

Ocene igralcev potrjujejo, da je igra Sensperience ena najglobljih igralnih izkušenj, kar jih lahko doživite, navdušuje tudi v spletni obliki!

Igra za do 5 igralcev starejših od 16 let, čas igranja 90 minut, aplikacija ZOOM

SAMO NEKAJ TERMINOV ZA VIKEND!

Ob petekih 19.00 in 21.00

in sobotah 17.00, 19.00 in 21.00 uri.

Čimprej rezervirajte – sedite v fotelj, zaprite oči in občutite najglobljo igro, kar si jih lahko zamislite!